Onenote Class Notebook – den bedste del af O365 til undervisning

Et produkt, der scorer virkeligt højt på mine ‘What’s in it for me’-parametre er Onenote Class Notebook.

Med Onenote Class Notebook forsimples rigtig mange af mine opgaver som lærer. Det er virkelig praktisk at have elevernes arbejde samlet så simpelt i et godt og gennemført program, som jeg alligevel bruge som hjerne til dagligt.

Det fungerer på en måde lidt som planlægningsværktøjerne Meebook, KMD Educa og Minuddannelse dog uden en elevplansdel. Forskellen er blot, at jeg finder det langt lettere at arbejde i Onenote, som er et gedigent program både online og offline, men det bedste er, at eleverne kan arbejde aktivt ind i det opgaver, som jeg laver til dem. Deres produkter, noter og andet er helt igennem samlet for mig i et professionelt og simpelt program.

Bliver jeg en dag tvunget til at benytte et andet planlægningsværktøj, kommer der til at være ét afsnit i mine forløb: Linket til klassens Onenote Class Notebook.

 

OneNote-Class logo

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

2 thoughts on “Onenote Class Notebook – den bedste del af O365 til undervisning

  1. Jep. Det ser spændende ud!

    Jeg er dog nysgerrig på, hvordan man laver opgaver uden om Onenote Classroom – sådan lidt i Goggle Classroom stil. Det kunne være fedt at have med, da jeg tror, at det vil øge tilgængeligeheden for mange lærere.

Comments are closed.