Onenote – min ‘hjerne’ gennem 3 år

Min hukommelse og mit blanke stykke papir 

Efter i et længere stykke tid at have brugt Evernote som min personlige hukommelse, faldt jeg over Onenote, som alle dage har været en del af Officepakken. Microsoft gav imidlertid for år tilbage apps’ne til forskellige mobile platforme en meget kærlig hånd, og DE er fede!

Herfra er det gået slag i slag, og jeg bruge Onenote utrætteligt privat, i mit firma, i undervisning og til mit øvrige arbejde. Med min erhvervelse af en Surface 3 pro, der med sin pen er dybt integreret med Onenote, giver det endnu mere mening! Mit digitale liv er blevet en blanding af doodling, håndskrift, links, screenshots og indtastet tekst.

Onenote er fedt, fordi:

  • Lækkert design: Det rammer en super fed balance med ikke at have for mange og ikke for få funktioner
  • Rammer ‘notesbog’-analogien perfekt med faner og sider.
  • Har mega fede apps til IOS og Android (Og sikkert også Windows Phone)
  • Det har en åben ‘canvas approach’ til sine sider – skriv, hvor du vil.
  • Det har en ret fin online-version i Office Online.

 

Se eksempler fra mit og mine elevers arbejdsliv her:

Noter fra et oplæg om feedbaxk. Håndskrift, doodling, billeder og indtastet tekst
Noter fra et oplæg om feedbaxk. Håndskrift, doodling, billeder og indtastet tekst

 

Forløb i Onenote Classroom - Den bedste del af O365 til undervisning.
Forløb i Onenote Classroom – Den bedste del af O365 til undervisning.

 

Elevers vidensindsamling og notattræning 4. klasse.
Elevers vidensindsamling og notattræning 4. klasse.

 

Elevs løsning af en opgave i Onenote Classroom. Eleven kan let lave tekstbokse med et dobbeltklik på Onenotes 'Canvas'
Elevs løsning af en opgave i Onenote Classroom. Eleven kan let lave tekstbokse med et dobbeltklik på Onenotes ‘Canvas’

 

 

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin